Vicerector d’Economia i Organització

José M Durán Cabré (Barcelona). Professor agregat al Departament d’Economia de la Universitat de Barcelona des del 2007. Sóc llicenciat i doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials, llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i MSc en Fiscal Studies per la University of Bath.

He impartit docència en diverses titulacions tant de grau com de màster, principalment en l’àrea d’hisenda pública i de fiscalitat, a més de ser coordinador de la docència en les assignatures de fiscalitat. Investigador de l’Institut d’Economia de Barcelona (IEB), especialista en economia pública, en particular de la fiscalitat i el federalisme fiscal, àmbit en el qual he publicat nombrosos articles i llibres d’abast nacional i internacional.

He estat gerent de l’Institut d’Economia de Barcelona i de la Xarxa de Referència d’R+D+I en Economia Aplicada (2006-2007). També he participat en nombrosos projectes competitius de recerca, així com en estudis per a diverses institucions nacionals i internacionals, com ara els ajuntaments de Barcelona i de Madrid, la Generalitat de Catalunya, el Govern d’Andorra i la Comissió Europea.